THEATERKOOR

Sta jij 's ochtends te galmen onder de douche en verlang je heimelijk naar een groter publiek? Of zing je al langer en ben je wel toe aan een nieuwe uitdaging? Vanaf september start in Den Bosch een splinternieuw theaterkoorBij dit plezierige koor ga je niet alleen zingen maar is de theatrale presentatie net zo belangrijk.


Onder leiding van theatermaker en zangeres Lieve van Tuijl zing je iedere week samen met de groep en je krijgt daarnaast lessen in spel en presentatie. Het repertoire is zeer breed en afwisselend. Van pop, jazz en klassiek tot een smartlap of een regelrechte carnavalskraker. Van fluisterzacht tot schreeuwkoor en alles daar tussenin. We maken van onze liederen theatrale scènes en je leert hoe je vrij en expressief kunt zingen voor een publiek. En daarna... stappen we het podium op en laten we onszelf zien en horen in een klinkende presentatie. 

 (Dit koor is ook voor mannen!)

 

Leeftijd  vanaf 16 jaar

Dag  woensdag

Tijd   19.45 - 21.45 uur

Startdatum  16 januari 2019

Duur   10 weken 

Kosten   € 157,60 (incl. BTW)

Locatie  Muzerije, Hinthamerstraat 74 te 's-HertogenboschWarning: file_put_contents(/var/www/lievevantuijl.app-server.nl/public_html/files/cache/pages/l/e/s/lessen%2Ftheaterkoor.cache): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/lievevantuijl.app-server.nl/public_html/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 67