Theatergroep Lieve Lust

Lieve Lust is een jong en gedreven theatercollectief  dat dynamische voorstellingen maakt, vaak op locatie. Van poëtische miniaturen in een verlaten villa tot commedia dell’arte (volkstoneel) op straten en pleinen. Muzikaliteit, humor en een eigenzinnige beeldtaal zijn de ankers in ons repertoire.

  Sinds 2015 speelden we:

 

Zeven Zonden, een voorstelling in samenwerking met vocaal ensemble All Women uit Rosmalen 

Dag Monster, op de zolder van Babel in 's-Hertogenbosch

Feest!, in een huiskamer tijdens de Bossche stadswandeling Visit Unknown

Een Wintervertelling, een kerstvoorstelling in de Opstandingskerk in Tilburg

De Val, in de theaterzaal van Babel

Steeds blijf ik u beminnen, in Willem Twee Poppodium tijdens de Kunstnacht XL

Poëzie, in een monumentaal kantoorpand tijdens Visit Unknown

In de zomer van 2019 trok Lieve Lust rond met “The Taming of the Shrew”, oftewel Het Temmen van de Feeks. Een lichtvoetige voorstelling voor jong en oud naar het beroemde verhaal van Shakespeare. We speelden o.a. op het straattheaterfestival in Waalwijk, tijdens de Osse Nacht en bij kunstenfestival ArtiBosch op de Parade in Den Bosch.

 

Repetities zijn doorgaans op donderdagavond van 20.00 - 22.00 uur. Als je belangstelling hebt om mee te doen of om eens te komen kijken, neem dan contact op via deze site.

 Warning: file_put_contents(/var/www/lievevantuijl.app-server.nl/public_html/files/cache/pages/l/e/s/lessen%2Ftheatergroep-lieve-lust.cache): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/lievevantuijl.app-server.nl/public_html/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 67